Produktkategori > hegn > VM EGhegn

VM EGhegn er et gedigent hegn udført i langsomt voksende råtræ fortrinsvis fra de fynske skove.
Når vi får træet ind på eget savværk, afhøvler vi bark og splint, indtil kun selve kernetræet er tilbage. Kernetræets naturlige garvesyre konserverer automatisk hegnet, så det holder sig friskt i jorden og mindsker risikoen for at blive angrebet af råd og svamp. Kernetræet besidder en naturlig råstyrke, som gør det meget holdbart.

Monteres uden søm og skruer
Vi synes, det stærke egetræ skal have lov til at stå, som det er. Derfor monteres VM EGhegn helt uden søm og skruer. Det ser ikke alene smukt ud, det giver også naturmaterialerne god mulighed for at arbejde uafhængigt af hinanden, når temperaturen og luftfugtigheden svinger.

Hvad består et VM EGhegn af?
Et komplet hegnsfag består af endestolper (E-stolper) og midterstolper (H-stolper), samt rundstokke.

Tilbehør
Skal hegnet fuldendes med hætter på stolperne, har vi hætter i kobber, zink eller eg. Vi anbefaler at beskytte den nederste rundstok mod jordkontakt, enten ved at lægge løse sten eller en egebundplanke, som desuden sikrer hegnets stabilitet. En egebundplanke måler 70 x 145 mm.

Mål
Hegnet leveres i fire forskellige højder: 1,20 / 1,50 / 1,80 / 2,00 meter. De solide rundstokke er: 200 cm lange og 7 cm i diameter.

Rundstokkene til VM EGhegn fås også i douglas eller lærk.

Produktnyheder

Blomstertønde

Produkter

Kontakt mig

VM EG - Kongevej 243 - 6510 Gram - - CVR: 32837352 - pbs@tisetsavvaerk.dk